De Huizenmarkt gemeente Heeze-Leende (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heeze-Leende

Woningmarkt Heeze-Leende

Heeze-Leende is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze-Leende. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 641.572
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Heeze-Leende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeze-Leende is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeze-Leende kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heeze-Leende

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze-Leende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeze-Leende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeze-Leende. Een eengezinswoning in Heeze-Leende komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeze-Leende

In Heeze-Leende wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeze-Leende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeze-Leende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heeze-Leende
Binnenring: Nederland

Heeze-Leende waar ligt dat?

Woningen te koop Heeze-Leende

Wil je een huis kopen in Heeze-Leende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heeze-Leende . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeze-Leende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeze-Leende.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heeze-Leende. Zoek je huurwoning in Heeze-Leende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heeze-Leende

Starterswoningen in Heeze-Leende zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heeze-Leende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heeze-Leende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heeze-Leende? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heeze-Leende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeze-Leende is 3.471 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.194 euro).

Leeftijden Heeze-Leende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeze-Leende vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Heeze-Leende

De gemeente Heeze-Leende telt 3 plaatsen.

Heeze Leende Sterksel

Alle wijken van Heeze-Leende

Heeze-Leende bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.