logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Heeze-Leende

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Heeze-Leende met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Heeze-Leende

Heeze-Leende is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 16.627 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze-Leende. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 408.276.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 616.719
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 408.276
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heeze-Leende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeze-Leende is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeze-Leende moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heeze-Leende.

Woningen recent verkocht in Heeze-Leende

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze-Leende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeze-Leende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeze-Leende. Een eengezinswoning in Heeze-Leende komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeze-Leende

In Heeze-Leende wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeze-Leende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeze-Leende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Heeze-Leende

Starterswoningen in gemeente Heeze-Leende zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Heeze-Leende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Heeze-Leende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Heeze-Leende? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Heeze-Leende

Wil je een huis kopen in gemeente Heeze-Leende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Heeze-Leende . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeze-Leende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeze-Leende.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Heeze-Leende. Zoek je huurwoning in gemeente Heeze-Leende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heeze-Leende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeze-Leende is 3.847 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.521 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heeze-Leende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeze-Leende vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Heeze-Leende

De gemeente Heeze-Leende telt 3 plaatsen.

Heeze Leende Sterksel

Wijken van Heeze-Leende

Heeze-Leende bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.