Alle woningmarktinfo Langelo in gemeente Noordenveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Langelo

Een eerste blik op Langelo

Langelo is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langelo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 534.188 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 534.188
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Langelo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langelo is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langelo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Langelo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langelo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langelo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Langelo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langelo. Een eengezinswoning in Langelo komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 47% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langelo

In Langelo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Langelo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Langelo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langelo
Binnenring: Nederland

Langelo waar ligt dat?

Woningen te koop in Langelo

Wil je een huis kopen in Langelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langelo . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Langelo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langelo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langelo. Zoek je huurwoning in Langelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langelo

Starterswoningen in Langelo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langelo zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langelo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langelo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langelo is 2.697 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.536 euro).

Leeftijden Langelo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langelo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Langelo

Langelo bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.