Kreileroord in de gemeente Hollands Kroon

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kreileroord

Een eerste blik op Kreileroord

Kreileroord is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kreileroord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 174.731 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 174.731
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kreileroord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kreileroord is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kreileroord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kreileroord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kreileroord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kreileroord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kreileroord. Een eengezinswoning in Kreileroord komt het meest (98%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kreileroord

In Kreileroord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kreileroord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kreileroord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kreileroord
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kreileroord

Wil je een huis kopen in Kreileroord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kreileroord. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kreileroord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kreileroord.

Huizenprijzen in Kreileroord

Starterswoningen in Kreileroord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kreileroord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kreileroord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kreileroord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kreileroord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kreileroord is 1.473 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.419 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kreileroord is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kreileroord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kreileroord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kreileroord

Kreileroord bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen