Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kreileroord

Begrijp de huizenprijzen in Kreileroord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kreileroord

Kreileroord is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kreileroord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 388.649 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 388.649
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kreileroord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kreileroord is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kreileroord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kreileroord.

Woningen recent verkocht in Kreileroord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kreileroord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kreileroord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kreileroord. Een eengezinswoning in Kreileroord komt het meest (97%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kreileroord

In Kreileroord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kreileroord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kreileroord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kreileroord

Starterswoningen in Kreileroord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kreileroord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kreileroord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kreileroord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kreileroord

Wil je een huis kopen in Kreileroord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kreileroord . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kreileroord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kreileroord.

Bekijk alle koopwoningen in Kreileroord. Zoek je huurwoning in Kreileroord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kreileroord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kreileroord is 2.321 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.250 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kreileroord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kreileroord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kreileroord

Kreileroord bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.