De Huizenmarkt in Kortgene (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kortgene

Woningmarkt Kortgene

Kortgene is een plaats in de gemeente Noord-Beveland. Deze plaats telt volgens het CBS 7.325 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kortgene. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 399.237 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 399.237
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Kortgene

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kortgene is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kortgene moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kortgene.

Woningen recent verkocht in Kortgene

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kortgene. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kortgene.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kortgene. Een eengezinswoning in Kortgene komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kortgene

In Kortgene wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kortgene

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kortgene (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kortgene
Binnenring: Nederland

Kortgene waar ligt dat?

Woningen te koop Kortgene

Wil je een huis kopen in Kortgene? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kortgene . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kortgene alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kortgene.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kortgene. Zoek je huurwoning in Kortgene? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kortgene

Starterswoningen in Kortgene zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kortgene zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kortgene zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kortgene? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kortgene

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kortgene is 3.035 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.503 euro).

Leeftijden Kortgene

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kortgene vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kortgene

Kortgene bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.