logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kortgene

Begrijp de huizenprijzen in Kortgene met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kortgene

Kortgene is een plaats in de gemeente Noord-Beveland. Deze plaats telt volgens het CBS 7.857 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kortgene. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.275 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 446.275
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Kortgene

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kortgene is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kortgene moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kortgene.

Woningen recent verkocht in Kortgene

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kortgene. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kortgene.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kortgene. Een eengezinswoning in Kortgene komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kortgene

In Kortgene wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kortgene

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kortgene (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kortgene

Starterswoningen in Kortgene zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kortgene zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kortgene zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kortgene? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kortgene

Wil je een huis kopen in Kortgene? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kortgene . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kortgene alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kortgene.

Bekijk alle koopwoningen in Kortgene. Zoek je huurwoning in Kortgene? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kortgene

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kortgene is 3.666 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.006 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kortgene

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kortgene vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kortgene

Kortgene bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.