De Huizenmarkt gemeente Noord-Beveland (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noord-Beveland

Woningmarkt Noord-Beveland

Noord-Beveland is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 7.325 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Beveland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 410.527
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Noord-Beveland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord-Beveland is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord-Beveland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noord-Beveland

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Beveland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord-Beveland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord-Beveland. Een eengezinswoning in Noord-Beveland komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord-Beveland

In Noord-Beveland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord-Beveland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord-Beveland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noord-Beveland
Binnenring: Nederland

Noord-Beveland waar ligt dat?

Woningen te koop Noord-Beveland

Wil je een huis kopen in Noord-Beveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord-Beveland . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord-Beveland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord-Beveland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noord-Beveland. Zoek je huurwoning in Noord-Beveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noord-Beveland

Starterswoningen in Noord-Beveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noord-Beveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord-Beveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noord-Beveland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noord-Beveland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord-Beveland is 3.080 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.785 euro).

Leeftijden Noord-Beveland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord-Beveland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Noord-Beveland

De gemeente Noord-Beveland telt 6 plaatsen.

Colijnsplaat Geersdijk Kamperland Kats Kortgene Wissenkerke

Alle wijken van Noord-Beveland

Noord-Beveland bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.