logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Noord-Beveland

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Noord-Beveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Noord-Beveland

Noord-Beveland is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 7.857 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Beveland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 271.627.

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 444.200
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 271.627
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Noord-Beveland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord-Beveland is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord-Beveland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noord-Beveland

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Beveland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord-Beveland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord-Beveland. Een eengezinswoning in Noord-Beveland komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord-Beveland

In Noord-Beveland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord-Beveland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord-Beveland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Noord-Beveland

Starterswoningen in gemeente Noord-Beveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Noord-Beveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Noord-Beveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Noord-Beveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Noord-Beveland

Wil je een huis kopen in gemeente Noord-Beveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Noord-Beveland . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord-Beveland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord-Beveland.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Noord-Beveland. Zoek je huurwoning in gemeente Noord-Beveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noord-Beveland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord-Beveland is 3.455 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.073 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noord-Beveland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord-Beveland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Noord-Beveland

De gemeente Noord-Beveland telt 6 plaatsen.

Colijnsplaat Geersdijk Kamperland Kats Kortgene Wissenkerke

Wijken van Noord-Beveland

Noord-Beveland bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.