Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kootwijk

Begrijp de huizenprijzen in Kootwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kootwijk

Kootwijk is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.055.667 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.055.667
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kootwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kootwijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kootwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kootwijk.

Woningen recent verkocht in Kootwijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kootwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kootwijk. Een eengezinswoning in Kootwijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kootwijk

In Kootwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kootwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kootwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kootwijk

Starterswoningen in Kootwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kootwijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kootwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kootwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kootwijk

Wil je een huis kopen in Kootwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kootwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kootwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kootwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Kootwijk. Zoek je huurwoning in Kootwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kootwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kootwijk is 9.159 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.601 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kootwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kootwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kootwijk

Kootwijk bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.