Kootwijk in de gemeente Barneveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kootwijk

Een eerste blik op Kootwijk

Kootwijk is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kootwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.576.342 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.576.342
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kootwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kootwijk is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kootwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kootwijk.

Woningen recent verkocht in Kootwijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kootwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kootwijk. Een eengezinswoning in Kootwijk komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kootwijk

In Kootwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kootwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kootwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kootwijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kootwijk

Wil je een huis kopen in Kootwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kootwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kootwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kootwijk.

Zoek je huurwoning in Kootwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kootwijk.

Huizenprijzen in Kootwijk

Starterswoningen in Kootwijk zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kootwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kootwijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kootwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kootwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kootwijk is 5.685 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.558 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kootwijk is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kootwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kootwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kootwijk

Kootwijk bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen