De Huizenmarkt in Kloosterburen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kloosterburen

Woningmarkt Kloosterburen

Kloosterburen is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 243.161 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 243.161
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kloosterburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloosterburen is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloosterburen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kloosterburen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloosterburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloosterburen. Een eengezinswoning in Kloosterburen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloosterburen

In Kloosterburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloosterburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloosterburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kloosterburen
Binnenring: Nederland

Kloosterburen waar ligt dat?

Woningen te koop Kloosterburen

Wil je een huis kopen in Kloosterburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloosterburen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloosterburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloosterburen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kloosterburen. Zoek je huurwoning in Kloosterburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kloosterburen

Starterswoningen in Kloosterburen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kloosterburen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloosterburen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kloosterburen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kloosterburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloosterburen is 1.852 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.886 euro).

Leeftijden Kloosterburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloosterburen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kloosterburen

Kloosterburen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.