Huizenprijzen en de huizenmarkt in Holtum

Begrijp de huizenprijzen in Holtum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holtum

Holtum is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 381.958 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 381.958
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Holtum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtum is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holtum.

Woningen recent verkocht in Holtum

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtum. Een eengezinswoning in Holtum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtum

In Holtum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holtum

Starterswoningen in Holtum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holtum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holtum

Wil je een huis kopen in Holtum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtum.

Bekijk alle koopwoningen in Holtum. Zoek je huurwoning in Holtum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holtum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtum is 2.194 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.395 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holtum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Holtum

Holtum bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.