De Huizenmarkt in Haskerdijken (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haskerdijken

Woningmarkt Haskerdijken

Haskerdijken is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerdijken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 814.846 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 814.846
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Haskerdijken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haskerdijken is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haskerdijken kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haskerdijken

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerdijken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haskerdijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haskerdijken. Een eengezinswoning in Haskerdijken komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haskerdijken

In Haskerdijken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haskerdijken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haskerdijken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haskerdijken
Binnenring: Nederland

Haskerdijken waar ligt dat?

Woningen te koop Haskerdijken

Wil je een huis kopen in Haskerdijken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haskerdijken . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haskerdijken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haskerdijken.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haskerdijken. Zoek je huurwoning in Haskerdijken? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haskerdijken

Starterswoningen in Haskerdijken zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haskerdijken zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haskerdijken zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haskerdijken? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haskerdijken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haskerdijken is 3.291 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.470 euro).

Leeftijden Haskerdijken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haskerdijken vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haskerdijken

Haskerdijken bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.