logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haskerdijken

Begrijp de huizenprijzen in Haskerdijken met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haskerdijken

Haskerdijken is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 51.637 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerdijken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 867.666 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 867.666
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Haskerdijken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haskerdijken is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haskerdijken kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haskerdijken

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerdijken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haskerdijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haskerdijken. Een eengezinswoning in Haskerdijken komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haskerdijken

In Haskerdijken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haskerdijken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haskerdijken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haskerdijken

Starterswoningen in Haskerdijken zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haskerdijken zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haskerdijken zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haskerdijken? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haskerdijken

Wil je een huis kopen in Haskerdijken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haskerdijken . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Haskerdijken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haskerdijken.

Bekijk alle koopwoningen in Haskerdijken. Zoek je huurwoning in Haskerdijken? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haskerdijken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haskerdijken is 2.596 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.574 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haskerdijken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haskerdijken vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haskerdijken

Haskerdijken bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.