logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Harreveld

Begrijp de huizenprijzen in Harreveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Harreveld

Harreveld is een plaats in de gemeente Oost Gelre. Deze plaats telt volgens het CBS 29.846 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harreveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 361.932 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 361.932
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Harreveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harreveld is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harreveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Harreveld

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harreveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harreveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harreveld. Een eengezinswoning in Harreveld komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harreveld

In Harreveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harreveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harreveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Harreveld

Starterswoningen in Harreveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harreveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harreveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Harreveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Harreveld

Wil je een huis kopen in Harreveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harreveld . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harreveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harreveld.

Bekijk alle koopwoningen in Harreveld. Zoek je huurwoning in Harreveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Harreveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harreveld is 3.013 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.254 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Harreveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harreveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Harreveld

Harreveld bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.