logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Guttecoven

Begrijp de huizenprijzen in Guttecoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Guttecoven

Guttecoven is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.234 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Guttecoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.523 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 290.523
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Guttecoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Guttecoven is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Guttecoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Guttecoven.

Woningen recent verkocht in Guttecoven

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Guttecoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Guttecoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Guttecoven. Een eengezinswoning in Guttecoven komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Guttecoven

In Guttecoven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Guttecoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Guttecoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Guttecoven

Starterswoningen in Guttecoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Guttecoven zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Guttecoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Guttecoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Guttecoven

Wil je een huis kopen in Guttecoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Guttecoven . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Guttecoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Guttecoven.

Bekijk alle koopwoningen in Guttecoven. Zoek je huurwoning in Guttecoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Guttecoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Guttecoven is 2.307 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.369 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Guttecoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Guttecoven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Guttecoven

Guttecoven bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.