De Huizenmarkt in Guttecoven (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Guttecoven

Woningmarkt Guttecoven

Guttecoven is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Guttecoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 288.877 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 288.877
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Guttecoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Guttecoven is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Guttecoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Guttecoven.

Woningen recent verkocht in Guttecoven

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Guttecoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Guttecoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Guttecoven. Een eengezinswoning in Guttecoven komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Guttecoven

In Guttecoven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Guttecoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Guttecoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Guttecoven
Binnenring: Nederland

Guttecoven waar ligt dat?

Woningen te koop Guttecoven

Wil je een huis kopen in Guttecoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Guttecoven . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Guttecoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Guttecoven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Guttecoven. Zoek je huurwoning in Guttecoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Guttecoven

Starterswoningen in Guttecoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Guttecoven zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Guttecoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Guttecoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Guttecoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Guttecoven is 2.349 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.641 euro).

Leeftijden Guttecoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Guttecoven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Guttecoven

Guttecoven bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.