logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Groet

Begrijp de huizenprijzen in Groet met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Groet

Groet is een plaats in de gemeente Bergen (NH.). Deze plaats telt volgens het CBS 30.138 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 837.845 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 837.845
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Groet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groet is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Groet.

Woningen recent verkocht in Groet

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groet. Een eengezinswoning in Groet komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groet

In Groet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Groet

Starterswoningen in Groet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Groet? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Groet

Wil je een huis kopen in Groet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groet . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groet.

Bekijk alle koopwoningen in Groet. Zoek je huurwoning in Groet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Groet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groet is 4.957 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.686 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Groet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groet vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Groet

Groet bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.