De Huizenmarkt in Groet (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Groet

Woningmarkt Groet

Groet is een plaats in de gemeente Bergen (NH.). Deze plaats telt volgens het CBS 29.920 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 737.085 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 737.085
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Groet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groet is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Groet

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groet. Een eengezinswoning in Groet komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groet

In Groet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Groet
Binnenring: Nederland

Groet waar ligt dat?

Woningen te koop Groet

Wil je een huis kopen in Groet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groet . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groet.

Bekijk hier alle koopwoningen in Groet. Zoek je huurwoning in Groet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Groet

Starterswoningen in Groet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groet zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Groet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groet is 4.686 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.854 euro).

Leeftijden Groet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groet vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Groet

Groet bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.