Huizenprijzen en de huizenmarkt Eiland in Huijbergen

Begrijp de huizenprijzen in Eiland Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eiland Woensdrecht

Eiland is een buurt in de wijk Huijbergen en plaats Huijbergen binnen de gemeente Woensdrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 2.105 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eiland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 735.953 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 735.953
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Eiland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eiland is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eiland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eiland.

Woningen recent verkocht in Eiland

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eiland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eiland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eiland. Een eengezinswoning in Eiland komt het meest (56%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eiland

In Eiland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eiland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eiland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eiland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eiland vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Eiland Woensdrecht

Starterswoningen in Eiland Woensdrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eiland Woensdrecht zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eiland Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eiland Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eiland Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Eiland Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eiland Woensdrecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eiland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eiland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eiland Woensdrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Eiland Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Eiland Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eiland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eiland is 3.779 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.575 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eiland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eiland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Eiland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Eiland. De buurt zelf valt binnen de wijk Huijbergen in de gemeente Woensdrecht.

Huijbergen Eiland Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Alle straten van Eiland

Eiland bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.