Huizenprijzen en de huizenmarkt Huijbergen in Huijbergen

Begrijp de huizenprijzen in Huijbergen Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Huijbergen Woensdrecht

Huijbergen is een buurt in de wijk Huijbergen en plaats Huijbergen binnen de gemeente Woensdrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 2.105 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huijbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 386.682 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 386.682
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Huijbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huijbergen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huijbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huijbergen.

Woningen recent verkocht in Huijbergen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huijbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huijbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huijbergen. Een eengezinswoning in Huijbergen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huijbergen

In Huijbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huijbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huijbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Huijbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Huijbergen vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Huijbergen Woensdrecht

Starterswoningen in Huijbergen Woensdrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Huijbergen Woensdrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huijbergen Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huijbergen Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huijbergen Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Huijbergen Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huijbergen Woensdrecht . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huijbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huijbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Huijbergen Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Huijbergen Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huijbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huijbergen is 3.374 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.945 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Huijbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huijbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Huijbergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Huijbergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Huijbergen in de gemeente Woensdrecht.

Huijbergen Eiland Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Alle straten van Huijbergen

Huijbergen bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.