Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen in Huijbergen

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht

Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen is een buurt in de wijk Huijbergen en plaats Huijbergen binnen de gemeente Woensdrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 2.105 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.047.876 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.047.876
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen is 89 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

In Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht

Starterswoningen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen is 3.044 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.063 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Huijbergen in de gemeente Woensdrecht.

Huijbergen Eiland Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Alle straten van Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.