Huizenprijzen en de huizenmarkt Calfven in Ossendrecht

Begrijp de huizenprijzen in Calfven Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Calfven Woensdrecht

Calfven is een buurt in de wijk Ossendrecht en plaats Ossendrecht binnen de gemeente Woensdrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 5.125 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Calfven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 543.811 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 543.811
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Calfven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Calfven is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Calfven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Calfven.

Woningen recent verkocht in Calfven

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Calfven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Calfven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Calfven. Een eengezinswoning in Calfven komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Calfven

In Calfven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Calfven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Calfven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Calfven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Calfven vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Calfven Woensdrecht

Starterswoningen in Calfven Woensdrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Calfven Woensdrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Calfven Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Calfven Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Calfven Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Calfven Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Calfven Woensdrecht . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Calfven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Calfven.

Bekijk alle koopwoningen in Calfven Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Calfven Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Calfven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Calfven is 3.242 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.020 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Calfven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Calfven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Calfven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Calfven. De buurt zelf valt binnen de wijk Ossendrecht in de gemeente Woensdrecht.

Ossendrecht Calfven Verspreide huizen ten westen van Ossendrecht Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht

Alle straten van Calfven

Calfven bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.