Huizenprijzen en de huizenmarkt in Calfvenseweg in Ossendrecht

Begrijp de huizenprijzen in Calfvenseweg te Ossendrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Calfvenseweg te Ossendrecht

Calfvenseweg is een straat in de plaats Ossendrecht binnen de gemeente Woensdrecht . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Calfvenseweg in Ossendrecht. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 547.508
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Calfvenseweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Calfvenseweg is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Calfvenseweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Calfvenseweg.

Woningen recent verkocht in Calfvenseweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Calfvenseweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Calfvenseweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Calfvenseweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Calfvenseweg

In Calfvenseweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Calfvenseweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Calfvenseweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Calfvenseweg te Ossendrecht

Starterswoningen in Calfvenseweg te Ossendrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Calfvenseweg te Ossendrecht zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Calfvenseweg te Ossendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Calfvenseweg te Ossendrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Calfvenseweg te Ossendrecht

Wil je een huis kopen in Calfvenseweg te Ossendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Calfvenseweg te Ossendrecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Calfvenseweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Calfvenseweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Calfvenseweg te Ossendrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Calfvenseweg te Ossendrecht. Zoek je huurwoning in Calfvenseweg te Ossendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Calfvenseweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Calfvenseweg is 3.526 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.887 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Calfvenseweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Calfvenseweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Calfvenseweg in Ossendrecht

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Calfvenseweg te Ossendrecht.

Adres Postcode Status
Calfvenseweg 1 4641 PM Niet beschikbaar