Huizenprijzen en de huizenmarkt Ossendrecht in Ossendrecht

Begrijp de huizenprijzen in Ossendrecht Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ossendrecht Woensdrecht

Ossendrecht is een buurt in de wijk Ossendrecht en plaats Ossendrecht binnen de gemeente Woensdrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 5.125 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossendrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 379.295 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 379.295
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ossendrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ossendrecht is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ossendrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ossendrecht.

Woningen recent verkocht in Ossendrecht

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossendrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossendrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ossendrecht. Een eengezinswoning in Ossendrecht komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ossendrecht

In Ossendrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossendrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossendrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ossendrecht

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ossendrecht vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Ossendrecht Woensdrecht

Starterswoningen in Ossendrecht Woensdrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ossendrecht Woensdrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossendrecht Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ossendrecht Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ossendrecht Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Ossendrecht Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossendrecht Woensdrecht . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossendrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossendrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Ossendrecht Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Ossendrecht Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ossendrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ossendrecht is 3.013 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.083 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ossendrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossendrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ossendrecht

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ossendrecht. De buurt zelf valt binnen de wijk Ossendrecht in de gemeente Woensdrecht.

Ossendrecht Calfven Verspreide huizen ten westen van Ossendrecht Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht

Alle straten van Ossendrecht

Ossendrecht bestaat uit 77 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.