Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schapendreef in Ossendrecht

Begrijp de huizenprijzen in Schapendreef te Ossendrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schapendreef te Ossendrecht

Schapendreef is een straat in de plaats Ossendrecht binnen de gemeente Woensdrecht . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schapendreef in Ossendrecht. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 383.890
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Schapendreef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schapendreef is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schapendreef moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schapendreef.

Woningen recent verkocht in Schapendreef

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schapendreef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schapendreef.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schapendreef. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schapendreef. Een eengezinswoning in Schapendreef komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schapendreef

In Schapendreef wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schapendreef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schapendreef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schapendreef te Ossendrecht

Starterswoningen in Schapendreef te Ossendrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schapendreef te Ossendrecht zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schapendreef te Ossendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schapendreef te Ossendrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schapendreef te Ossendrecht

Wil je een huis kopen in Schapendreef te Ossendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schapendreef te Ossendrecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schapendreef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schapendreef.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schapendreef te Ossendrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Schapendreef te Ossendrecht. Zoek je huurwoning in Schapendreef te Ossendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schapendreef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schapendreef is 3.058 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.118 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schapendreef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schapendreef vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Schapendreef in Ossendrecht

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Schapendreef te Ossendrecht.

Adres Postcode Status
Schapendreef 4 4641 HJ Niet beschikbaar
Schapendreef 6 4641 HJ Niet beschikbaar
Schapendreef 8 4641 HJ Niet beschikbaar
Schapendreef 12 4641 HJ Niet beschikbaar
Schapendreef 101 4641 RK Niet beschikbaar