Huizenmarkt Boerakker in Boerakker (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boerakker

Woningmarkt Boerakker

Boerakker is een buurt in de wijk Marum en plaats Boerakker binnen de gemeente Westerkwartier. Deze buurt telt volgens het CBS 8.140 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 245.282 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 245.282
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Boerakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boerakker is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boerakker kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boerakker

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boerakker.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boerakker. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Boerakker

In Boerakker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boerakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boerakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boerakker
Binnenring: Nederland

Boerakker waar ligt dat?

Woningen te koop Boerakker

Wil je een huis kopen in Boerakker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boerakker . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boerakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boerakker.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boerakker.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boerakker. Zoek je huurwoning in Boerakker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boerakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boerakker is 2.272 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.785 euro).

Leeftijden Boerakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boerakker vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boerakker

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boerakker. De buurt zelf valt binnen de wijk Marum in de gemeente Westerkwartier.

Marum Nuis Niebert Boerakker Lucaswolde Noordwijk De Haar Verspreide huizen in het noordwesten Verspreide huizen in het noordoosten