Huizenmarkt Noordwijk in Noordwijk (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordwijk

Woningmarkt Noordwijk

Noordwijk is een buurt in de wijk Marum en plaats Noordwijk binnen de gemeente Westerkwartier. Deze buurt telt volgens het CBS 8.140 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 368.966 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 368.966
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Noordwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwijk is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordwijk.

Woningen recent verkocht in Noordwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Noordwijk

In Noordwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordwijk
Binnenring: Nederland

Noordwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Noordwijk

Wil je een huis kopen in Noordwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noordwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordwijk. Zoek je huurwoning in Noordwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwijk is 2.507 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.462 euro).

Leeftijden Noordwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noordwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noordwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Marum in de gemeente Westerkwartier.

Marum Nuis Niebert Boerakker Lucaswolde Noordwijk De Haar Verspreide huizen in het noordwesten Verspreide huizen in het noordoosten