Huizenmarkt Marum in Marum (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Marum

Woningmarkt Marum

Marum is een buurt in de wijk Marum en plaats Marum binnen de gemeente Westerkwartier. Deze buurt telt volgens het CBS 8.140 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 381.493 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 381.493
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Marum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marum is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marum.

Woningen recent verkocht in Marum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Marum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Marum

In Marum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marum
Binnenring: Nederland

Marum waar ligt dat?

Woningen te koop Marum

Wil je een huis kopen in Marum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Marum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Marum. Zoek je huurwoning in Marum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Marum

Starterswoningen in Marum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Marum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marum is 2.743 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.185 euro).

Leeftijden Marum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Marum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Marum. De buurt zelf valt binnen de wijk Marum in de gemeente Westerkwartier.

Marum Nuis Niebert Boerakker Lucaswolde Noordwijk De Haar Verspreide huizen in het noordwesten Verspreide huizen in het noordoosten