Huizenmarkt Waardenburg in Waardenburg (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Waardenburg

Woningmarkt Waardenburg

Waardenburg is een buurt in de wijk Waardenburg en Opijnen en plaats Waardenburg binnen de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 4.565 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waardenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 374.966 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 374.966
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Waardenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waardenburg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waardenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waardenburg.

Woningen recent verkocht in Waardenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waardenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waardenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Waardenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Waardenburg

In Waardenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Waardenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Waardenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waardenburg
Binnenring: Nederland

Waardenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Waardenburg

Wil je een huis kopen in Waardenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waardenburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waardenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waardenburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Waardenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Waardenburg. Zoek je huurwoning in Waardenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Waardenburg

Starterswoningen in Waardenburg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Waardenburg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waardenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waardenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waardenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waardenburg is 3.292 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.315 euro).

Leeftijden Waardenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waardenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Waardenburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Waardenburg. De buurt zelf valt binnen de wijk Waardenburg en Opijnen in de gemeente West Betuwe.

Waardenburg Waardenburg-West Neerijnen Opijnen Est Verspreide huizen Est Verspreide huizen Opijnen Verspreide huizen Neerijnen Verspreide huizen Waardenburg