Huizenmarkt Verspreide huizen Neerijnen in Neerijnen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Neerijnen

Woningmarkt Verspreide huizen Neerijnen

Verspreide huizen Neerijnen is een buurt in de wijk Waardenburg en Opijnen en plaats Neerijnen binnen de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 4.565 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Neerijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.379.196 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.379.196
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Neerijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Neerijnen is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Neerijnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Neerijnen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Neerijnen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Neerijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Neerijnen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Neerijnen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Neerijnen

In Verspreide huizen Neerijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Neerijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Neerijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Neerijnen
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Neerijnen waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Neerijnen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Neerijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Neerijnen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Neerijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Neerijnen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Neerijnen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Neerijnen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Neerijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Neerijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Neerijnen is 2.605 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.732 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Neerijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Neerijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Neerijnen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Neerijnen. De buurt zelf valt binnen de wijk Waardenburg en Opijnen in de gemeente West Betuwe.

Waardenburg Waardenburg-West Neerijnen Opijnen Est Verspreide huizen Est Verspreide huizen Opijnen Verspreide huizen Neerijnen Verspreide huizen Waardenburg