Huizenmarkt Est in Est (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Est

Woningmarkt Est

Est is een buurt in de wijk Waardenburg en Opijnen en plaats Est binnen de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 4.565 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 632.016 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 632.016
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Est

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Est is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Est kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Est

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Est.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Est. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Est

In Est wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Est

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Est (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Est
Binnenring: Nederland

Est waar ligt dat?

Woningen te koop Est

Wil je een huis kopen in Est? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Est . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Est alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Est.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Est.

Bekijk hier alle koopwoningen in Est. Zoek je huurwoning in Est? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Est

Starterswoningen in Est zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Est zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Est zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Est? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Est

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Est is 1.256 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.374 euro).

Leeftijden Est

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Est vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Est

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Est. De buurt zelf valt binnen de wijk Waardenburg en Opijnen in de gemeente West Betuwe.

Waardenburg Waardenburg-West Neerijnen Opijnen Est Verspreide huizen Est Verspreide huizen Opijnen Verspreide huizen Neerijnen Verspreide huizen Waardenburg