Huizenmarkt Opijnen in Opijnen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Opijnen

Woningmarkt Opijnen

Opijnen is een buurt in de wijk Waardenburg en Opijnen en plaats Opijnen binnen de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 4.565 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 602.819 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 602.819
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Opijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opijnen is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opijnen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Opijnen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opijnen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Opijnen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Opijnen

In Opijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Opijnen
Binnenring: Nederland

Opijnen waar ligt dat?

Woningen te koop Opijnen

Wil je een huis kopen in Opijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opijnen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opijnen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Opijnen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Opijnen. Zoek je huurwoning in Opijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Opijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opijnen is 2.535 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.800 euro).

Leeftijden Opijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Opijnen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Opijnen. De buurt zelf valt binnen de wijk Waardenburg en Opijnen in de gemeente West Betuwe.

Waardenburg Waardenburg-West Neerijnen Opijnen Est Verspreide huizen Est Verspreide huizen Opijnen Verspreide huizen Neerijnen Verspreide huizen Waardenburg