logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tzummarum Noord in Tzummarum

Begrijp de huizenprijzen in Tzummarum Noord Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tzummarum Noord Waadhoeke

Tzummarum Noord is een buurt in de wijk Tzummarum en plaats Tzummarum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze buurt telt volgens het CBS 1.365 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 278.746 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 278.746
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Tzummarum Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tzummarum Noord is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tzummarum Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tzummarum Noord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tzummarum Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tzummarum Noord. Een eengezinswoning in Tzummarum Noord komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tzummarum Noord

In Tzummarum Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tzummarum Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tzummarum Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tzummarum Noord Waadhoeke

Starterswoningen in Tzummarum Noord Waadhoeke zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tzummarum Noord Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tzummarum Noord Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tzummarum Noord Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tzummarum Noord Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Tzummarum Noord Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tzummarum Noord Waadhoeke . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tzummarum Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tzummarum Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Tzummarum Noord Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Tzummarum Noord Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tzummarum Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tzummarum Noord is 2.827 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tzummarum Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tzummarum Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tzummarum Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tzummarum Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Tzummarum in de gemeente Waadhoeke.

Buitengebied Tzummarum Tzummarum Noord Tzummarum Zuid

Alle straten van Tzummarum Noord

Tzummarum Noord bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.