logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Tzummarum in Tzummarum

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Tzummarum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Tzummarum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Tzummarum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Tzummarum. Een eengezinswoning in Buitengebied Tzummarum komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Tzummarum

In Buitengebied Tzummarum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Tzummarum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Tzummarum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke

Starterswoningen in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Tzummarum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Tzummarum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Tzummarum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Buitengebied Tzummarum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Buitengebied Tzummarum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Tzummarum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Tzummarum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Tzummarum. De buurt zelf valt binnen de wijk Tzummarum in de gemeente Waadhoeke.

Buitengebied Tzummarum Tzummarum Noord Tzummarum Zuid

Alle straten van Buitengebied Tzummarum

Buitengebied Tzummarum bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.