logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tzummarum Zuid in Tzummarum

Begrijp de huizenprijzen in Tzummarum Zuid Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tzummarum Zuid Waadhoeke

Tzummarum Zuid is een buurt in de wijk Tzummarum en plaats Tzummarum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze buurt telt volgens het CBS 1.365 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 200.109 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 200.109
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Tzummarum Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tzummarum Zuid is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tzummarum Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tzummarum Zuid.

Woningen recent verkocht in Tzummarum Zuid

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tzummarum Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tzummarum Zuid. Een eengezinswoning in Tzummarum Zuid komt het meest (84%) voor. Daarna komt een stacaravan met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tzummarum Zuid

In Tzummarum Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tzummarum Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tzummarum Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tzummarum Zuid Waadhoeke

Starterswoningen in Tzummarum Zuid Waadhoeke zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tzummarum Zuid Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tzummarum Zuid Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tzummarum Zuid Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tzummarum Zuid Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Tzummarum Zuid Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tzummarum Zuid Waadhoeke . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tzummarum Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tzummarum Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Tzummarum Zuid Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Tzummarum Zuid Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tzummarum Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tzummarum Zuid is 2.487 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tzummarum Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tzummarum Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tzummarum Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tzummarum Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Tzummarum in de gemeente Waadhoeke.

Buitengebied Tzummarum Tzummarum Noord Tzummarum Zuid

Alle straten van Tzummarum Zuid

Tzummarum Zuid bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.