logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hellevoetsluis

Begrijp de huizenprijzen in Hellevoetsluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een plaats in de gemeente Voorne aan Zee. Deze plaats telt volgens het CBS 73.945 inwoners. Momenteel staan er 56 woningen te koop en zijn er recent 205 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoetsluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 428.212 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 56
Woningen recent verkocht 205
Gemiddelde vraagprijs € 428.212
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hellevoetsluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellevoetsluis is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellevoetsluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hellevoetsluis.

Woningen recent verkocht in Hellevoetsluis

Er zijn recent 205 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoetsluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellevoetsluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellevoetsluis. Een eengezinswoning in Hellevoetsluis komt het meest (61%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hellevoetsluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hellevoetsluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hellevoetsluis

Starterswoningen in Hellevoetsluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hellevoetsluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellevoetsluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hellevoetsluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hellevoetsluis

Wil je een huis kopen in Hellevoetsluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellevoetsluis . Er staan momenteel 56 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellevoetsluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellevoetsluis.

Bekijk alle koopwoningen in Hellevoetsluis. Zoek je huurwoning in Hellevoetsluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hellevoetsluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellevoetsluis is 3.348 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.101 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hellevoetsluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellevoetsluis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hellevoetsluis

Hellevoetsluis bestaat uit 32 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.