De Huizenmarkt in Hellevoetsluis (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hellevoetsluis

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een plaats in de gemeente Voorne aan Zee. Momenteel staan er 129 woningen te koop en zijn er recent 251 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoetsluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 391.819 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 129
Woningen recent verkocht 251
Gemiddelde vraagprijs € 391.819

Verkoopduur woningen in Hellevoetsluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellevoetsluis is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellevoetsluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hellevoetsluis.

Woningen recent verkocht in Hellevoetsluis

Er zijn recent 251 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoetsluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellevoetsluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellevoetsluis. Een eengezinswoning in Hellevoetsluis komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Hellevoetsluis waar ligt dat?

Woningen te koop Hellevoetsluis

Wil je een huis kopen in Hellevoetsluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellevoetsluis . Er staan momenteel 129 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellevoetsluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellevoetsluis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hellevoetsluis. Zoek je huurwoning in Hellevoetsluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hellevoetsluis

Starterswoningen in Hellevoetsluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hellevoetsluis zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellevoetsluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hellevoetsluis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hellevoetsluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellevoetsluis is 3.063 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.987 euro).

Alle wijken van Hellevoetsluis

Hellevoetsluis bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.