De Huizenmarkt in Oostvoorne (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oostvoorne

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Oostvoorne

Oostvoorne is een plaats in de gemeente Voorne aan Zee. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostvoorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 944.393 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 72
Gemiddelde vraagprijs € 944.393

Verkoopduur woningen in Oostvoorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostvoorne is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostvoorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostvoorne.

Woningen recent verkocht in Oostvoorne

Er zijn recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostvoorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostvoorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostvoorne. Een eengezinswoning in Oostvoorne komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Oostvoorne waar ligt dat?

Woningen te koop Oostvoorne

Wil je een huis kopen in Oostvoorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostvoorne . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostvoorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostvoorne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oostvoorne. Zoek je huurwoning in Oostvoorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oostvoorne

Starterswoningen in Oostvoorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostvoorne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostvoorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostvoorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostvoorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostvoorne is 4.920 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.886 euro).

Alle wijken van Oostvoorne

Oostvoorne bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.