logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oostvoorne

Begrijp de huizenprijzen in Oostvoorne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostvoorne

Oostvoorne is een plaats in de gemeente Voorne aan Zee. Deze plaats telt volgens het CBS 73.945 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostvoorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 931.298 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 931.298
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oostvoorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostvoorne is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostvoorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostvoorne.

Woningen recent verkocht in Oostvoorne

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostvoorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostvoorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostvoorne. Een eengezinswoning in Oostvoorne komt het meest (51%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostvoorne

In Oostvoorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostvoorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostvoorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oostvoorne

Starterswoningen in Oostvoorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostvoorne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostvoorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostvoorne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostvoorne

Wil je een huis kopen in Oostvoorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostvoorne . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostvoorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostvoorne.

Bekijk alle koopwoningen in Oostvoorne. Zoek je huurwoning in Oostvoorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostvoorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostvoorne is 5.036 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.999 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostvoorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostvoorne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oostvoorne

Oostvoorne bestaat uit 32 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.