Zeelst

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zeelst

Een eerste blik op Zeelst

Zeelst is een buurt in de gemeente Veldhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 27.775 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zeelst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.306 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 541.306
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Zeelst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeelst is 39 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Zeelst kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zeelst

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeelst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeelst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeelst. Een eengezinswoning in Zeelst komt het meest (40%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeelst

In Zeelst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zeelst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zeelst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeelst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zeelst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zeelst vergeleken met de Veldhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zeelst

Wil je een huis kopen in Zeelst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeelst . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeelst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeelst.

Zoek je huurwoning in Zeelst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zeelst.

Huizenprijzen in Zeelst

Starterswoningen in Zeelst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zeelst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeelst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeelst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeelst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeelst is 3.307 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.292 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zeelst is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zeelst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeelst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeelst

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeelst. De buurt zelf valt binnen de wijk Veldhoven in de gemeente Veldhoven.

Veldhoven Meerveldhoven Zeelst D'Ekker Zonderwijk 't Look Cobbeek en Centrum Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg

Alle straten van Zeelst

Zeelst bestaat uit 76 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen