Alle woningmarktinfo Gemeente Veldhoven

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veldhoven

Een eerste blik op Veldhoven

Veldhoven is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 44.920 inwoners. Momenteel staan er 148 woningen te koop en zijn er recent 511 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Veldhoven. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 148
Woningen recent verkocht 511
Gemiddelde vraagprijs € 503.256
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Veldhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veldhoven is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veldhoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veldhoven.

Woningen recent verkocht in Veldhoven

Er zijn recent 511 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veldhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veldhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veldhoven. Een eengezinswoning in Veldhoven komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veldhoven

In Veldhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veldhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veldhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veldhoven
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Veldhoven

Wil je een huis kopen in Veldhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veldhoven . Er staan momenteel 148 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veldhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veldhoven.

Zoek je huurwoning in Veldhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Veldhoven.

Huizenprijzen in Veldhoven

Starterswoningen in Veldhoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veldhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veldhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veldhoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veldhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veldhoven is 3.074 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.885 euro).

Leeftijden Veldhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veldhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Veldhoven

De gemeente Veldhoven telt 1 plaats.

Veldhoven

Alle wijken van Veldhoven

Veldhoven bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen