't Look

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 't Look

Een eerste blik op 't Look

't Look is een buurt in de gemeente Veldhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 27.775 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in 't Look. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.176 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 473.176
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in 't Look

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Look is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Look moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Look.

Woningen recent verkocht in 't Look

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Look. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Look.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Look. Een eengezinswoning in 't Look komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Look

In 't Look wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 't Look

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 't Look (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Look
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 't Look

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Look vergeleken met de Veldhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in 't Look

Wil je een huis kopen in 't Look? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Look . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Look alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Look.

Zoek je huurwoning in 't Look? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 't Look.

Huizenprijzen in 't Look

Starterswoningen in 't Look zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 't Look zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Look zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Look? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Look

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Look is 2.738 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in 't Look is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden 't Look

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Look vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Look

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Look. De buurt zelf valt binnen de wijk Veldhoven in de gemeente Veldhoven.

Veldhoven Meerveldhoven Zeelst D'Ekker Zonderwijk 't Look Cobbeek en Centrum Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg

Alle straten van 't Look

't Look bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen