Veldhoven in de gemeente Veldhoven

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veldhoven

Een eerste blik op Veldhoven

Veldhoven is een plaats in de gemeente Veldhoven. Deze plaats telt volgens het CBS 44.920 inwoners. Momenteel staan er 131 woningen te koop en zijn er recent 179 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Veldhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.105 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 131
Woningen recent verkocht 179
Gemiddelde vraagprijs € 480.105
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Veldhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veldhoven is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Veldhoven kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veldhoven

Er zijn recent 179 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veldhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veldhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veldhoven. Een eengezinswoning in Veldhoven komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veldhoven

In Veldhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veldhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veldhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veldhoven
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Veldhoven

Wil je een huis kopen in Veldhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veldhoven. Er staan momenteel 131 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veldhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veldhoven.

Huizenprijzen in Veldhoven

Starterswoningen in Veldhoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veldhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veldhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veldhoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veldhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veldhoven is 2.947 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.764 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Veldhoven is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Veldhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veldhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Veldhoven

Veldhoven bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen