Alle woningmarktinfo Triniteit Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Triniteit

Een eerste blik op Triniteit

Triniteit is een buurt in de wijk Terneuzen Noord en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 10.490 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Triniteit. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 168.802 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 168.802
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Triniteit

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Triniteit is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Triniteit moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Triniteit.

Woningen recent verkocht in Triniteit

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Triniteit. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Triniteit.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Triniteit. Een eengezinswoning in Triniteit komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Triniteit

In Triniteit wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Triniteit

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Triniteit (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Triniteit
Binnenring: Nederland

Triniteit waar ligt dat?

Woningen te koop in Triniteit

Wil je een huis kopen in Triniteit? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Triniteit . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Triniteit alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Triniteit.

Bekijk hier alle koopwoningen in Triniteit. Zoek je huurwoning in Triniteit? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Triniteit

Starterswoningen in Triniteit zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Triniteit zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Triniteit zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Triniteit? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Triniteit

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Triniteit is 2.833 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.671 euro).

Leeftijden Triniteit

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Triniteit vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Triniteit

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Triniteit. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Noord in de gemeente Terneuzen.

Lievenspolder Noordpolder Serlippenspolder Triniteit Zuiderpark

Alle straten van Triniteit

Triniteit bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.