Alle woningmarktinfo Noordpolder Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noordpolder

Een eerste blik op Noordpolder

Noordpolder is een buurt in de wijk Terneuzen Noord en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 10.490 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordpolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 291.667 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 291.667
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Noordpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordpolder is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordpolder.

Woningen recent verkocht in Noordpolder

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordpolder. Een portiekflat in Noordpolder komt het meest (71%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordpolder

In Noordpolder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noordpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noordpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordpolder
Binnenring: Nederland

Noordpolder waar ligt dat?

Woningen te koop in Noordpolder

Wil je een huis kopen in Noordpolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordpolder . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordpolder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordpolder. Zoek je huurwoning in Noordpolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordpolder

Starterswoningen in Noordpolder zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordpolder zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordpolder zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordpolder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordpolder is 2.586 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.837 euro).

Leeftijden Noordpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noordpolder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noordpolder. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Noord in de gemeente Terneuzen.

Lievenspolder Noordpolder Serlippenspolder Triniteit Zuiderpark

Alle straten van Noordpolder

Noordpolder bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.