Alle woningmarktinfo Zuiderpark

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuiderpark

Een eerste blik op Zuiderpark

Zuiderpark is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 10.490 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 253.758 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 253.758
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Zuiderpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuiderpark is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuiderpark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuiderpark.

Woningen recent verkocht in Zuiderpark

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuiderpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuiderpark. Een eengezinswoning in Zuiderpark komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuiderpark

In Zuiderpark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuiderpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuiderpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuiderpark
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zuiderpark

Wil je een huis kopen in Zuiderpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuiderpark . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuiderpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuiderpark.

Zoek je huurwoning in Zuiderpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuiderpark.

Huizenprijzen in Zuiderpark

Starterswoningen in Zuiderpark zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Zuiderpark zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuiderpark zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuiderpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuiderpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuiderpark is 2.695 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.375 euro).

Leeftijden Zuiderpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuiderpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuiderpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuiderpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Noord in de gemeente Terneuzen.

Lievenspolder Noordpolder Serlippenspolder Triniteit Zuiderpark

Alle straten van Zuiderpark

Zuiderpark bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen