Alle woningmarktinfo Kern Westdorpe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Westdorpe

Een eerste blik op Kern Westdorpe

Kern Westdorpe is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.855 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Westdorpe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 251.017 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 251.017
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Kern Westdorpe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Westdorpe is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Westdorpe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Westdorpe.

Woningen recent verkocht in Kern Westdorpe

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Westdorpe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Westdorpe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Westdorpe. Een eengezinswoning in Kern Westdorpe komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Westdorpe

In Kern Westdorpe wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Westdorpe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Westdorpe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Westdorpe
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kern Westdorpe

Wil je een huis kopen in Kern Westdorpe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Westdorpe . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Westdorpe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Westdorpe.

Zoek je huurwoning in Kern Westdorpe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Westdorpe.

Huizenprijzen in Kern Westdorpe

Starterswoningen in Kern Westdorpe zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Westdorpe zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Westdorpe zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Westdorpe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Westdorpe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Westdorpe is 2.308 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.987 euro).

Leeftijden Kern Westdorpe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Westdorpe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Westdorpe

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Westdorpe. De buurt zelf valt binnen de wijk Kern Westdorpe in de gemeente Terneuzen.

Kern Westdorpe

Alle straten van Kern Westdorpe

Kern Westdorpe bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen