Alle woningmarktinfo Kern Biervliet

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Biervliet

Een eerste blik op Kern Biervliet

Kern Biervliet is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.230 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Biervliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 273.236 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 273.236
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Kern Biervliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Biervliet is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Biervliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kern Biervliet

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Biervliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Biervliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Biervliet. Een eengezinswoning in Kern Biervliet komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Biervliet

In Kern Biervliet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Biervliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Biervliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Biervliet
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kern Biervliet

Wil je een huis kopen in Kern Biervliet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Biervliet . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Biervliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Biervliet.

Zoek je huurwoning in Kern Biervliet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Biervliet.

Huizenprijzen in Kern Biervliet

Starterswoningen in Kern Biervliet zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Biervliet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Biervliet zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Biervliet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Biervliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Biervliet is 1.901 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (1.893 euro).

Leeftijden Kern Biervliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Biervliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Biervliet

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Biervliet. De buurt zelf valt binnen de wijk Kern Biervliet in de gemeente Terneuzen.

Kern Biervliet

Alle straten van Kern Biervliet

Kern Biervliet bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen