Alle woningmarktinfo Kern Sluiskil

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Sluiskil

Een eerste blik op Kern Sluiskil

Kern Sluiskil is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.235 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Sluiskil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 237.322 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 237.322
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Kern Sluiskil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Sluiskil is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Sluiskil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Sluiskil.

Woningen recent verkocht in Kern Sluiskil

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Sluiskil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Sluiskil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Sluiskil. Een eengezinswoning in Kern Sluiskil komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Sluiskil

In Kern Sluiskil wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Sluiskil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Sluiskil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Sluiskil
Binnenring: Nederland

Kern Sluiskil waar ligt dat?

Woningen te koop in Kern Sluiskil

Wil je een huis kopen in Kern Sluiskil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Sluiskil . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Sluiskil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Sluiskil.

Zoek je huurwoning in Kern Sluiskil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Sluiskil.

Huizenprijzen in Kern Sluiskil

Starterswoningen in Kern Sluiskil zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Sluiskil zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Sluiskil zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Sluiskil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Sluiskil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Sluiskil is 2.378 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.837 euro).

Leeftijden Kern Sluiskil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Sluiskil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Sluiskil

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Sluiskil. De buurt zelf valt binnen de wijk Kern Sluiskil in de gemeente Terneuzen.

Kern Sluiskil

Alle straten van Kern Sluiskil

Kern Sluiskil bestaat uit 44 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.