Alle woningmarktinfo Buitengebied Koewacht

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Koewacht

Een eerste blik op Buitengebied Koewacht

Buitengebied Koewacht is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 640 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Koewacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 627.947 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 627.947
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Koewacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Koewacht is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Koewacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Koewacht.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Koewacht

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Koewacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Koewacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Koewacht. Een eengezinswoning in Buitengebied Koewacht komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Koewacht

In Buitengebied Koewacht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Koewacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Koewacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Koewacht
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Koewacht

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Koewacht vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Koewacht waar ligt dat?

Woningen te koop in Buitengebied Koewacht

Wil je een huis kopen in Buitengebied Koewacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Koewacht . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Koewacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Koewacht.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Koewacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Koewacht.

Huizenprijzen in Buitengebied Koewacht

Starterswoningen in Buitengebied Koewacht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Koewacht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Koewacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Koewacht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Koewacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Koewacht is 2.149 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.125 euro).

Leeftijden Buitengebied Koewacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Koewacht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Koewacht

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Koewacht. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied Koewacht in de gemeente Terneuzen.

Buitengebied Koewacht

Alle straten van Buitengebied Koewacht

Buitengebied Koewacht bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.