logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gauw in Gauw

Begrijp de huizenprijzen in Gauw Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gauw Súdwest-Fryslân

Gauw is een buurt in de wijk Oost IJlst en plaats Gauw binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze buurt telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gauw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 461.113 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 461.113
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gauw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gauw is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gauw moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gauw.

Woningen recent verkocht in Gauw

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gauw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gauw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gauw. Een eengezinswoning in Gauw komt het meest (72%) voor. Daarna komt een landhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gauw

In Gauw wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gauw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gauw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gauw

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gauw vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Gauw Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Gauw Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gauw Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gauw Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gauw Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gauw Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Gauw Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gauw Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gauw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gauw.

Bekijk alle koopwoningen in Gauw Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Gauw Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gauw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gauw is 3.254 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.844 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gauw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gauw vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gauw

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gauw. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost IJlst in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Scharnegoutum Goënga Gauw Verspreide huizen Scharnegoutum Verspreide huizen Goënga Verspreide huizen Gauw

Alle straten van Gauw

Gauw bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.