logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Scharnegoutum in Scharnegoutum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân

Verspreide huizen Scharnegoutum is een buurt in de wijk Oost IJlst en plaats Scharnegoutum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze buurt telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Scharnegoutum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.360 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 525.360
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Scharnegoutum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Scharnegoutum is 96 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Scharnegoutum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Scharnegoutum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Scharnegoutum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Scharnegoutum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Scharnegoutum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Scharnegoutum. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Scharnegoutum komt het meest (91%) voor. Daarna komt een landhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Scharnegoutum

In Verspreide huizen Scharnegoutum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Scharnegoutum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Scharnegoutum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Scharnegoutum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Scharnegoutum vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Scharnegoutum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Scharnegoutum.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Scharnegoutum Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Scharnegoutum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Scharnegoutum is 5.132 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.599 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Scharnegoutum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Scharnegoutum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Scharnegoutum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Scharnegoutum. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost IJlst in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Scharnegoutum Goënga Gauw Verspreide huizen Scharnegoutum Verspreide huizen Goënga Verspreide huizen Gauw

Alle straten van Verspreide huizen Scharnegoutum

Verspreide huizen Scharnegoutum bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.