logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Goënga in Goënga

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân

Verspreide huizen Goënga is een buurt in de wijk Oost IJlst en plaats Goënga binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze buurt telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Goënga.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Goënga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Goënga is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Goënga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Goënga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Goënga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Goënga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Goënga. Een landhuis in Verspreide huizen Goënga komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Goënga

In Verspreide huizen Goënga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Goënga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Goënga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Goënga

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Goënga vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Goënga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Goënga.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Goënga Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Goënga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Goënga is 1.377 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.377 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Goënga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Goënga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Goënga

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Goënga. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost IJlst in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Scharnegoutum Goënga Gauw Verspreide huizen Scharnegoutum Verspreide huizen Goënga Verspreide huizen Gauw

Alle straten van Verspreide huizen Goënga

Verspreide huizen Goënga bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.