Huizenmarkt Willemsoord in Willemsoord (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Willemsoord

Woningmarkt Willemsoord

Willemsoord is een buurt in de wijk Llemsoord en plaats Willemsoord binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Willemsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 423.728 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 423.728
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Willemsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Willemsoord is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Willemsoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Willemsoord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Willemsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Willemsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Willemsoord. Een eengezinswoning in Willemsoord komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Willemsoord

In Willemsoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Willemsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Willemsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Willemsoord
Binnenring: Nederland

Willemsoord waar ligt dat?

Woningen te koop Willemsoord

Wil je een huis kopen in Willemsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Willemsoord . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Willemsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Willemsoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Willemsoord. Zoek je huurwoning in Willemsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Willemsoord

Starterswoningen in Willemsoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Willemsoord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Willemsoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Willemsoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Willemsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Willemsoord is 3.406 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.993 euro).

Leeftijden Willemsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Willemsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Willemsoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Willemsoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Llemsoord in de gemeente Steenwijkerland.

Willemsoord Buitengebied Willemsoord

Alle straten van Willemsoord

Willemsoord bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.