logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Willemsoord in Willemsoord

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland

Buitengebied Willemsoord is een buurt in de wijk Llemsoord en plaats Willemsoord binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 880 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Willemsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 681.315 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 681.315
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Willemsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Willemsoord is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Willemsoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Willemsoord

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Willemsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Willemsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Willemsoord. Een eengezinswoning in Buitengebied Willemsoord komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Willemsoord

In Buitengebied Willemsoord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Willemsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Willemsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland

Starterswoningen in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland

Wil je een huis kopen in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Willemsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Willemsoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland. Zoek je huurwoning in Buitengebied Willemsoord Steenwijkerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Willemsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Willemsoord is 4.458 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.239 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Willemsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Willemsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Willemsoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Willemsoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Llemsoord in de gemeente Steenwijkerland.

Willemsoord Buitengebied Willemsoord

Alle straten van Buitengebied Willemsoord

Buitengebied Willemsoord bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.