Huizenmarkt Buitengebied Willemsoord in De Pol (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Willemsoord

Woningmarkt Buitengebied Willemsoord

Buitengebied Willemsoord is een buurt in de wijk Llemsoord en plaats De Pol binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Willemsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 704.549 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 704.549
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Willemsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Willemsoord is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Willemsoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Willemsoord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Willemsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Willemsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Willemsoord. Een eengezinswoning in Buitengebied Willemsoord komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Willemsoord

In Buitengebied Willemsoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Willemsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Willemsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Willemsoord
Binnenring: Nederland

Buitengebied Willemsoord waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Willemsoord

Wil je een huis kopen in Buitengebied Willemsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Willemsoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Willemsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Willemsoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Willemsoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Willemsoord. Zoek je huurwoning in Buitengebied Willemsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Willemsoord

Starterswoningen in Buitengebied Willemsoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Willemsoord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Willemsoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Willemsoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Willemsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Willemsoord is 3.531 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.948 euro).

Leeftijden Buitengebied Willemsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Willemsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Willemsoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Willemsoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Llemsoord in de gemeente Steenwijkerland.

Willemsoord Buitengebied Willemsoord

Alle straten van Buitengebied Willemsoord

Buitengebied Willemsoord bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.