Huizenmarkt Laakkwartier-West in Den Haag (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Laakkwartier-West

Woningmarkt Laakkwartier-West

Laakkwartier-West is een buurt in de wijk Laakkwartier en Spoorwijk en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 41.575 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laakkwartier-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 251.086 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 251.086
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Laakkwartier-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laakkwartier-West is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laakkwartier-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laakkwartier-West.

Woningen recent verkocht in Laakkwartier-West

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laakkwartier-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laakkwartier-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laakkwartier-West. Een bovenwoning in Laakkwartier-West komt het meest (39%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laakkwartier-West

In Laakkwartier-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laakkwartier-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laakkwartier-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Laakkwartier-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Laakkwartier-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Laakkwartier-West vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Laakkwartier-West waar ligt dat?

Woningen te koop Laakkwartier-West

Wil je een huis kopen in Laakkwartier-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laakkwartier-West . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laakkwartier-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laakkwartier-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Laakkwartier-West. Zoek je huurwoning in Laakkwartier-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Laakkwartier-West

Starterswoningen in Laakkwartier-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laakkwartier-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laakkwartier-West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Laakkwartier-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Laakkwartier-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laakkwartier-West is 3.017 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.067 euro).

Leeftijden Laakkwartier-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laakkwartier-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Laakkwartier-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Laakkwartier-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Laakkwartier en Spoorwijk in de gemeente 's-Gravenhage.

Laakhaven-Oost Laakhaven-West Spoorwijk Laakkwartier-West Laakkwartier-Oost Noordpolderbuurt

Alle straten van Laakkwartier-West

Laakkwartier-West bestaat uit 43 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.