Alle woningmarktinfo Bloemhof Rotterdam

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bloemhof

Een eerste blik op Bloemhof

Bloemhof is een buurt in de wijk Feijenoord en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 75.025 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 243.140 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 243.140
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bloemhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bloemhof is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bloemhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bloemhof.

Woningen recent verkocht in Bloemhof

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bloemhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bloemhof. Een bovenwoning in Bloemhof komt het meest (37%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bloemhof

In Bloemhof wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bloemhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bloemhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bloemhof
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bloemhof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bloemhof vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bloemhof waar ligt dat?

Woningen te koop in Bloemhof

Wil je een huis kopen in Bloemhof? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bloemhof . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bloemhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bloemhof.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bloemhof. Zoek je huurwoning in Bloemhof? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bloemhof

Starterswoningen in Bloemhof zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bloemhof zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bloemhof zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bloemhof? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bloemhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bloemhof is 3.085 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.907 euro).

Leeftijden Bloemhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bloemhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bloemhof

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bloemhof. De buurt zelf valt binnen de wijk Feijenoord in de gemeente Rotterdam.

Kop van Zuid Kop van Zuid - Entrepot Vreewijk Bloemhof Hillesluis Katendrecht Afrikaanderwijk Feijenoord Noordereiland

Alle straten van Bloemhof

Bloemhof bestaat uit 89 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.