logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kop van Zuid in Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Kop van Zuid Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kop van Zuid Rotterdam

Kop van Zuid is een buurt in de wijk Feijenoord en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 78.585 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kop van Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 872.613 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 872.613
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kop van Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kop van Zuid is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kop van Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kop van Zuid.

Woningen recent verkocht in Kop van Zuid

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kop van Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kop van Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kop van Zuid. Een portiekflat in Kop van Zuid komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kop van Zuid

In Kop van Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kop van Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kop van Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kop van Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kop van Zuid vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Huizenprijzen in Kop van Zuid Rotterdam

Starterswoningen in Kop van Zuid Rotterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kop van Zuid Rotterdam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kop van Zuid Rotterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kop van Zuid Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kop van Zuid Rotterdam

Wil je een huis kopen in Kop van Zuid Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kop van Zuid Rotterdam . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kop van Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kop van Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Kop van Zuid Rotterdam. Zoek je huurwoning in Kop van Zuid Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kop van Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kop van Zuid is 5.351 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.831 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kop van Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kop van Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kop van Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kop van Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Feijenoord in de gemeente Rotterdam.

Kop van Zuid Kop van Zuid - Entrepot Vreewijk Bloemhof Hillesluis Katendrecht Afrikaanderwijk Feijenoord Noordereiland

Alle straten van Kop van Zuid

Kop van Zuid bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.